Visit Sponsor

Objavio 14:52 Bajina Bašta, Izdvajamo, Kultura

„Rok u ponoć“ u polufinalu emisije „Ja imam talenat“

Bajinobaštanski rok bend ROK U PONOĆ krajem prošle godine prijavio se za učešće u tv show programu „Ja imam talenat“. Nakon prolaska kvalifikacija sa autorskom pesmom „Novi dan“, u baražu su svirali  obradu velikog hita iz osamdesetih godina dvadesetog veka, „Sweet dreams“ grupe Euritmics, gde su nastupili zajedno sa grupom Rok planeta i jednoglasnom odlukom žirija prošli u polufinale. Naše rokere krasi energična svirka i za sada su jedan od najmlađih bendova u Srbiji. Muziku, tekstove i aranžmane za svoje pesme rade sami . Pripreme za sledeći nastup su u toku i premijerno će izvesti još jednu autorsku kompoziciju , možda i najbolju od osnivanja.

Pogledajte nastup u emisiji JA IMAM TALENAT

Tv show program –  Ja imam talenat   је srpska televizijska emisija premijerno prikazivana na RTV Pink i deo je „Got talent“  serijala,  čiji je producent Simon Phillip Cowell . Show je u Srbiji  počeo sa prikazivanjem  21. septembra 2009 , a od druge sezone pa sve do treće sezone emisija se emitovala  na Radio Televiziji Srbije.  U toku je peta sezona koje se ponovo emituje na RTV Pink. Od starih članova jedino ostaje glumica Danica Maksimović . Novi članovi žirija su: Ana Nikolić , Stefan Đurić Rasta i poznati glumac Srđan Todorović . Voditelj show programa je Ana Mihajlovski.

 

Bend ,,Rok u ponoć” je osnovan 2011 godine, a svi članovi su iz Bajine Bašte (vokal – Luka Kunčak, solo gitara -Aleksandar Đunisijević, ritam gitara  – Isidor Karadarević , bas gitara – Mladen Jugović ,bubnjevi – Dejan Adžić,  Nikola Nešić).  U leto 2012.godine sviraju na ,,Most fest”-u u B.Bašti kao predgrupa,,Kerber”-u,  gde su imali fenomenalan nastup i od tada počinju da sviraju po klubovima i raznim manifestacijama širom Srbije . Sviraju kao predgrupa velikanima naše scene kao što su: ,,Riblja Čorba”,,YU grupa”,,Galija”,,Van Gogh”,,Plavi orkestar” , „Električni orgazam“, „Eyesburn“ , „Bjesovi“…. Kruna petogodišnje karijere je nastup na jubilarnoj 50. Zaječarskoj gitarijadi u avgustu 2016.

(Visited 156 times, 1 visits today)

Last modified: 11/03/2017

Close

Pin It on Pinterest