Visit Sponsor

Objavio 21:36 Bajina Bašta, Drina, Izdvajamo, Zanimljivosti

Najlepše vikendice – kuće za odmor sa bazenom pored reke Drine

Pogledajte 5 lepih kuća i apartmana sa bazenom pored reke Drine

Kuće za odmor pored reke Drine su jedna od najpopularnijih destinacija u regionu, i to sa razlogom – ove kuće nude savršen spoj prirode, mira i udobnosti. Evo nekoliko najlepših kuća i apartmana sa bazaenom za odmor pored reke Drine koje biste mogli razmotriti:

Drinska Bajka Apartmani

Drinska Bajka apartmani udaljeni su 4 km od Bajine Bašte u pravcu jezera Perućac . Drinska Bajka Apartmani nastali su sa željom da podneblje, koje sa pravom nazivaju jednim od najlepših delova Evrope – a svakako i Srbije, dobije apartmanski kompleks sa najvišim turističkim i estetskim vrednostima. Bajina Bašta i njena okolina, već godinama unazad, velikom brzinom razvijaju svoje turističke potencijale, dok znatni broj turista bira ovu destinaciju kao tačku svog glavnog interesovanja.

SRPSKI CAR Apartmani

„Srpski Car“ je apartmanski kompleks koji svojom kompozicijom i svojim smislom oslikava sklad prirode i ljudske potrebe za uživanjem.
Kompleks je smešten 2,5km od Bajine Bašte, na samoj obali Drine, odakle se pruža idealan pogled na reku.
U okviru našeg kompleksa smešteno je 4 luksuzna apartmana koji su kategorisani sa 4 zvezdice. Na raspolaganju imate moderan, atraktivan bazen sa šankom i kafe barom u samom bazenu, đakuzi sa podvodnom masažom i toplom vodom.

APARTMANI NA DRINI ČOLIĆ

Novoizgrađeni apartmani na Drini ČOLIĆ se nalaze u mestu Crvica, udaljeni 3km od centra Bajine Bašte.Uživajte u odmoru pored bazena, na velikoj terasi sa 20 mesta u hladovini iznad Drine, na privatnoj plaži pored reke, spremajte roštilj u velikom letnjikovcu dok se deca igraju na dečijem igralištu ili na terenima za mali fudbal i odbojku…. 

Vikendica DRINSKA ČAROLIJA

Ako želite da se udaljite od gradske gužve i da uživate u miru i harmoniji pored Drine, Drinska Čarolija je pravo mesto za Vas.
Drinska čarolija se nalazi na samoj obali reke Drine, 4 km od Bajine Bašte. Objekat raspolaže sa 3 apartmana. Gostima je na raspolaganju kompletno opremljena kuhinja, dnevni boravak, kupatilo, spavaća saoba i terasa sa pogledom na na Drinu.

Moderna Kuća

Objekat MODERNA KUĆA VIP, visoke lux kategorije, nalazi se na samoj obali reke Drine, u blizini Bajine Bašte, 8 km od Perućca i 16 kilometara od planine Tare. 
Poseduje 6 apartmana od kojih su 3 dupleks apartmana kapaciteta do 6 osoba i 3 studia za maksimalno 4 osobe. Gostima je na raspolaganju 2 bazena na otvorenom – dečiji na dva nivoa (10×5 metara) i bazen za odrasle (11×6 metara) sa toplom vodom. Udaljenost od reke Drine je 10 metara.

Sve ove kuće za odmor nude predivan pogled na reku Drinu i okolinu, kao i sve potrebne pogodnosti za lepo letovanje pored reke Drine. Bez obzira na to koju kuću odaberete, sigurni smo da ćete uživati u opuštajućem odmoru.

(Visited 6.473 times, 1 visits today)

Last modified: 22/03/2023

Close

Pin It on Pinterest