Visit Sponsor

Objavio 16:25 Bajina Bašta, Izdvajamo, Sport, Tara

Green Bear: Avantura za sve one koji znaju da cene prave vrednosti

Nedostaje vam avantura i želite svoju zemlju da istražite na neobičniji način. Pozovite se na Udruženje za sportove u prirodi „Green Bear“ iz Bajine Bašte (http://www.greenbear.rs).
Milisav Mijatović Javor, sa dvadesetogodišnjim iskustvom rendžera u Nacionalnom parku „Tara“, Abel Katali, Švajcarac, koji je došao u zavičaj svoje majke pre nekoliko godina, gde danas dovodi svoje sunarodnike željne adrenalinskih pustolovina, konstruktor daski, tendi i druge opreme za outdoor sportove, te Miloje Jovanović, čine srž ovog Udurženja. Svima njima je zajednička ljubav prema prirodi, ekologiji, avanturama, ekstremnim sportovima, kao i umešnost u kanjoningu, alpinizmu, ribolovu, planinskom biciklizmu, kanuu, kajaku, kampovanju, skijanju…, za čega imaju sve potrebne sertifikate.

Milisav Mijatović Javor svoje interesovanje za prirodu, za otkrivanje surovih i neistraženih krajeva i čarima njihovog savladavanja iskušavao je i kao rednžer, da bi pre pet godina, želeći da svoj entuzijazam podele sa drugima, sa svojim prijateljima osnovao i Udruženje.
Velika je odgovornost profesionalno se baviti ovim poslom. Zato članovi „Green Bear-a“ insistiraju na kvalitetu. Kažu da im je najvažnija bezbednost njihovih klijenata. Rade uglavnom aranžmane za manje grupe, do 10 ljudi, ili grupe od 20 do 30, za Stand Up Paddaling (ustani i veslaj daske) i Abzailing. Za svakog pojedinca obezbeđena je kvalitetna oprema, sertifikovana i sa garancijom. Posle roka trajanja, uglavnom 4-5 godina, oprema se zamenjuje novom. Po potrebi angažuju osposobljene pojedince, svoje prijatelje, kojima je ovo sekundarna delatnost, da im pomognu u praćenju aktivnosti grupe. Takav profesionalan stav doveo ih je do odlične saradnje sa turističkim agencijama iz zemlje i inostranstva, kao i pojedincima. Rafting, kanjoning, Abzailing (tehnika spuštanja niz uže i stenu uz pomoć odgovarajuće opreme), samo su neki od predloga kako da aktivno provedete odmor i doživite nezaboravnu avanturu.

 

Ceo članak pročitajte na TopSrbija

Pogledajte video

 

(Visited 216 times, 1 visits today)

Last modified: 06/03/2017

Close

Pin It on Pinterest