Visit Sponsor

Objavio 20:06 Sport, Tara

Vermezović: Tara mi donosi sreću

tara-partizan-pripreme-2013Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović rekao je danas da mu Tara donosi sreću i da je ova srpska planina idealno mesto da se započnu pripreme za prolećni deo sezone u kojoj crno-beli žele da osvoje šestu uzastopnu šampionsku titulu.
„Mi smo došli ovde zbog snega, u Beogradu bi bila kiša, a igrači su malo i zasićeni našeg centra, jer su tokom prvog dela sezone stalno bili u karantinima. Rešili smo da malo promenim ambijent, treniramo četiri puta dnevno i igrači dobro rade. Mislim da nas onaj „finiji“ deo čeka u Antaliji, ali ovo nam baš dobro dođe za ono što nas čeka u nastavku priprema“, rekao je Vermezović Tanjugu, uz konstataciju da mu Tara donosi sreću i da je sada 13. put na pripremama na ovoj planini.

Ekipi se priključio i Brazilac Eliomar Silva, za sada jedino pojačanje crno-belih ove zime, koji je stigao iz Javora.

„Radimo planski, Eliomar je zamena za Nemanju Tomića i sigurno je da nećemo dovoditi pojačanja da bismo popunili prazninu, nego taj igrač mora da pojača konkurenciji“, konstatovao je Vermezović.

Na Taru je stigao i sportski direktor Ljubiša Tumbaković, koji je ponovio da je lako moguće da Eliomar bude jedino pojačanje crno-belih u zimskom prelaznom roku.

„Vermezovićev i moj princip je afirmacija igrača iz našeg omladinskog tima i zbog toga smo doveli samo Silvu, zbog odlaska Tomića. Razmišljali smo o još jednom Brazilcu, Tijagu Galvau iz užičke Slobode, ali smo procenili da nam nije hitno da ga dovodimo pošto na toj poziciji imamo kapitena Ilića i mladog Ninkovića. On će morati da sačeka neku drugu priliku, što se Partizana tiče“, istakao je Tumbaković.

Crno-beli ostaju na Tari do 22.januara, a od 25.januara do 7. februara pripreme za prolećni deo sezone nastaviće u Antaliji.

Izvor: Tanjug

(Visited 63 times, 1 visits today)

Last modified: 22/01/2013

Close

Pin It on Pinterest