Visit Sponsor

Objavio 19:28 Izdvajamo, Tara, Udruženja

U SUBOTU 3. OKTOBRA 2. SABOR LOVACA NA TARI

sabor-lovac-tara-2015-mU subotu 3.oktobra na Kaluđerskim Barama se održava 2. Sabor lovaca na Tari sa takmičenjem u pripremanju lovačkog gulaša. Manifestacija se održava na platou ispred samoposluge u samom centru Kaluđerskih Bara. Želja organizatora je da se odabirom centralnog mesta na Tari za manifestaciju ovaj događaj omasovi i da dopuni ukupnu turističku ponudu ove planinske lepotice.
Prošlogodišnji sabor je privukao veliki broj takmičarskih ekipa kao i posetilaca iz celog regiona. Posetioci će moći da posete i štandova na kojima će se promovisati lovačka oprema ali i tradicionalni proizvodi iz ovog kraja dok će turistička organizacija Bajine Bašte na svom štandu deliti promotivne materijale destinacije Tara Drina Bajina Bašta.

2. Lovački sabor na Tari se održava pod pokroviteljstvom opštine Bajina Bašta a u saradnji sa Lovačkim udruženjem „Soko“, Nacionalnim parkom „Tara“ i Vojnom ustanovom „Tara“ dok su prijatelji manifestacije Sportsko turistički centar „Bajina Bašta“, BB Klekovača, Trgovina Lazić, kafana Kurta i planinska kuća Tara.

Program počinje prijavom takmičarskih ekipa od 11 časova a zvanično otvaranje 2. Lovačkog sabora na Tari u 12 h. Zatim sledi kulturno-umetnički program i narodni višeboj dok je ocenjivanje lovačkih gulaša od 16 časova. Više informacija i prijavljivanje ekipa na telefon 031/864828 ili u Kancelariji Lovačkog duštva „Soko“ u Bajinoj Bašti.

(Visited 78 times, 1 visits today)

Last modified: 26/09/2015

Close

Pin It on Pinterest