Visit Sponsor

Objavio 12:33 Bajina Bašta, Sport

Sloga izgubila od Čačana sa 3:1

Sloga (BB) – Borac (Č) 1:3 (1:2)

Bajina bašta – Gledalaca: 1.200. Sudija: Tomislav Đurović (Užice). Strelci: Vladan Luković u 43. (iz penala) za Slogu, Nikodijević u 10. i 75, Tomašević u 17. za Borac.

SLOGA (BB): Golubović, Kamberović, Vidoje Luković, Stojanović, A. Cvijović, Milošević, Tomić, Zarić, Vladan Luković, Jagodić, Tarabić. Igrali su još: Radovanović, Andrić, Grujić, Stojkanović, Mijatović.

BORAC: Milojević, Miličić, Ignjatović, Maslać, Mladenović, Tomašević, Kostić, Petronijević, Stojmirović, Prtenjak, Nikodijević. Igrali su još: Dunjić, Spirovski, Boranijašević, Krasić.

Čačani su, u prvim minutima, pokazali da su došli da se nadigravaju ali i da pobede. Prvi gol postigao je Nikodijević, posle centaršuta Mladenovića. Sedam minuta kasnije, Nikodijević je pripremio šansu, a Tomaševiću nije bilo teško da udvostruči prednost. Nikodijević je, pre ovog gola, u 14. minutu, sa šest metara pogodio stativu.

Domaćin je zaigrao malo bolje, pa je dva minuta pre kraja prvog dela, smanjio, Vladan Luković realizovao je jedanaesterac posle prekršaja Maslaća nad Stojanovićem.

Milošević je, udarcem glavom sa šest metara za malo bio neprecizan, a Tarabić zakasnio da gurne loptu u mrežu ispred Milojevića.

Bajinobaštani su, u nastaku, uspostavili ravnotežu, ali bez dobrih šansi. Nikodijević je, u 75. minutu, iskoristio kiks Stojanovića, izbio ispred Golubovića i rutinski zatresao mrežu.

Čačani su izveli dobar napad u 85. minutu, ali Andrić je, u poslednjem momentu, izbacio loptu u polje.

Izvor: Sportski žurnal

(Visited 24 times, 1 visits today)

Last modified: 26/03/2012

Close

Pin It on Pinterest