Visit Sponsor

Objavio 21:13 Izdvajamo, Tara

NAJLEPŠE BRVNARE – PLANINSKE KUĆE NA TARI – VIDEO

Predstavljamo vam neke od najlepših planinskih kuća – brvnara na planini Tari. Lepo uređene, ove planinske kuće pružaju gostima pravi odmor u prirodi Srbije. Izgrađene su od prirodnih materijala gde preovlađuju kamen i drvo.

Predstavljamo vam neke od najlepših planinskih kuća – brvnara na planini Tari. Lepo uređene, ove planinske kuće pružaju gostima pravi odmor u prirodi Srbije. Izgrađene su od prirodnih materijala gde preovlađuju kamen i drvo.

PLANINSKA KUĆA "MESEČEV PUT"

Planinska kuća (brvnara) „Mesečev put“ se nalazi na Tari, u mestu Osluša, nedaleko od poznatog vidikovca.  Velika terasa sa pogledom na reku Drinu, jakuzzi, sauna, velika natkrivena terasa sa roštiljem… učiniće da ovde provede odmor kakav zaslužujete. Maksimalni kapacitet je 5 osoba.

BRVNARA "PETRA"

Kuća odiše planinskom arhitekturom, modernim nameštajem ali pre svega prirodom i četinarima koji je okružuju. Nalazi se u Nacionalnom Parku Tara, 500 metara udaljena od centra mesta Sekulić u Zaovinama. Mitrovac je udaljen 4 km, Jezero Zaovine 7 a Mokra Gora 20 km.   Uživajte uz pucketanje drva u kaminu ali i komforom podnog grejanja na struju. U brvnari se može smestiti do 7 osoba.

BRVNARA "LJUBOMIR"

Brvnara Ljubomir se nalazi na Kaluđerskim Barama, 200m od turističkog centra Tare, ušuškana u šumovitom delu planine. U ovoj kući je u prizemlju i mimi spa sa saunom i slanom sobom.
Sastoji se od 2 spavaće sobe, sa po 2 king size kreveta (od kojih se može napraviti 4 single kreveta), dnevne sobe, kupatila, terase i dvorišta. Sa
U blizini su hoteli, restorani i prodavnice. 

PAROHIJSKA KUĆA

Ova drvena brvnara se nalazi u centru Mokre Gore, u kompleksu crkve Sveti Prorok Ilija. Okružena cvećem, velikim uređenim dvorištem i terasom, idealno je mesto za porodični odmor u miru i tišini. Кuća raspolaže sa velikim dnevnim boravkom sa kuhinjom, sobom sa francuskim ležajem, kupatilom i natkrivenom terasom u prizemlju. Na spratu je jedna četokrevetna soba, kutak za najmlađe i mali toalet.Grejanje je kaminom na drva.

PLANINSKI VAJAT ČOLA

Planinski vajat Čola se nalazi u Jelisavčićima u Zaovinama na planini Tari. Unutrašnjost ovog vajata možda i nije neka, ali je dvorište i pogled na jezero kao u Švajcarskoj. Tu su dve terase, ležaljke, zidani roštilj, pedalina, kajaci…

PLANINSKA KUĆA JELKA

Za kraj smo vam ostavili možda i najlepšu kuću na Tari. Na imanju od dva hektara, u Račanskoj Šljivovici na Tari ova kuća prestavlja san za one koji zaista žele samo tišinu i mir. Pucketanje kamina i pogled kroz veliki zastakljeni zid ostaviće vas bez daha a možda ugledate i poneku srnu koja se spušta iz obližnje šume četinara.
(Visited 3.488 times, 1 visits today)

Last modified: 14/05/2022

Close

Pin It on Pinterest