PRETUČEN ZBOG PODRŠKE NOVOJ VLASTI

Ivan Marković, koji je zatražio ispisnicu iz G17 jer je podržao novu vlast u Bajinoj Bašti, tvrdi da ga je pretukao prijatelj Radovana Kremića iz NS

Član novog Opštinskog veća Ivan Marković, bivši član G17, za Kurir tvrdi da je su na njega nasrnuli bivši zamenik predsednika opštine Radovan Kremić (Nova Srbija) i njegov prijatelj zbog toga što Kremić više nije u vlasti!

– Opštinski odbor G17 odlučio je da podrži vlast DSS i SRS. Zato su dvojica odbornika, među kojima i Rade Sarić, isključena iz stranke, a ja sam tražio ispisnicu. Dok sam preksinoć sedeo u kafiću sa Sarićem, Kremić je s nepoznatim čovekom ušao i počeo da provocira, nakon čega je njegov pratilac nasrnuo na mene. Uhvatio me je za vrat i počeo da me udara pesnicama. Sve sam prijavio policiji – kaže Marković, dok nam je Sarić takođe potvrdio ovu priču.

Funkcioner NS Radovan Kremić, s druge strane, za Kurir kaže da nije tako bilo.
– Istina je da je bilo provokacija, ali na naš račun. Nije bilo baš tako kao što on predstavlja. Žele da sebi dignu cenu, jer više nisu u stranci i samo ih lični interes zanima. Reč je o čisto političkoj nameštaljci i provokaciji – naglašava Kremić.

(M. D.)

Izvor: Kurir

Author: BBasta.info

Share This Post On

Pin It on Pinterest

Share This

PODELITE

Podelite sa svojim prijateljima !